Ferielejligheder

Vores lejligheder er enkeltstående enheder, men kan med fordel også bruges af jer, der ønsker at rejse sammen med familie eller venner – med mulighed for såvel privatliv som fællesskab. Alle generationer kan trives her.

Lejlighederne er udført i rustikke materialer med rå stenmure, pudsede vægge og klinkegulve. Køkkenmoduler, badeværelser, døre og indvendige trapper er specielt fremstillet af lokale håndværkere. Alle lejligheder er indrettet enkelt og charmerende, med fokus på funktionalitet og komfort. Her er det gode samvær i sofahjørnet, køkkenet og den hyggelige spiseplads, omdrejningspunktet.

Lejlighederne har fuldt monteret køkken, med induktionskogeplader, indbygget ovn, emhætte, køleskab med fryser, opvaskemaskine samt nødvendigt kogegrej og service. De er desuden udstyret med fladskærms-tv og der er wifi på domainet til jeres rådighed.

Praktiske oplysninger

  • Terrasser med havemøbler til spisning og afslapning findes lige uden for lejlighederne samt bagved i haven med udsigt udover søen.
  • Skal I grille, låner I en Weber-grill.
  • Swimmingpoolen og pool-området kan benyttes dagligt i tidsrummet fra kl. 10-18. Poolen vil være tilgængelig i perioden fra maj til medio oktober.
  • Petanque banen er placeret ved siden af poolen.
  • Vi gør opmærksom på, at rygning indenfor ikke er tilladt.
  • Parkering anvises på domainet.

Priser, billeder og beskrivelser

Domaine de la Cote D'or ferielejlighed frankrig

Lejlighed 2

En meget hyggelig, rustik og intim lejlighed med udsigt til have og gårdsplads, samt terrasse med spiseplads lige uden for lejligheden.
Læs mere Lejlighed 2
Domaine de la cote d'or ferielejlighed

Lejlighed 4

Lejligheden har et helt særligt lysindfald fra høje vinduer i gavlen. En meget hyggelig lejlighed for familien med børn eller vennerne på ferie.
Læs mere Lejlighed 4
Domaine de la cotedor ferielejlighed

Annekset

Annekset – et tidligere dueslag – er rustikt og charmerende. Velegnet for jer der har teenagebørn med på ferie.
Læs mere Annekset